http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live)

Varicella Vaccine (Live)

Kategori produk dari Varicella Vaccine (Live) , kami produsen khusus dari Cina, Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Urip Preventive Pharmaceutical R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Rampung Produk

Liyane

Final Bulk

China Varicella Vaccine (Live) Supplier

   1. Keamanan apik saka gelatin-gratis. Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa ngurangi rasio anafilaksis .

2.Long validitas wektu kanthi stabilitas sing apik. Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah stabilitas produk lan njamin periode validitas kanggo 36 sasi ing panyimpenan kondisi.

3. Perlindungan apik karo titer dhuwur lan daya imun Varicella Vaccine icacy. Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan dening hampir 75% ing vaksinasi. Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU / dosis sing diuji dening National Institutes for Food and Drug Control.

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier