Home > Sitemap
Sitemap

Babagan awake dhewe

BCHT didegaké ing Maret 2004 dening investasi Changchun High-technology Industry Development Property (Group). Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi ingkang gadahi riset, pengembangan, produksi lan pemasaran biologik lan obat-obatan. BCHT saiki nduweni papat situs manufaktur sing nutupi 235.000 kothak meter kanthi total lan loro pusat R & D kanggo vaksin lan tamba karo laboratorium paling lengkap lan pabrik pilot ing wilayah sing luwih saka 5000 meter persegi. Kanggo sawetara taun pungkasan, investasi R & D perusahaan ngluwihi luwih saka 120 juta RMB. Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya...

Kategori lan Produk

Varicella Vaccine (Live)

Rampung Produk

Rampung Produk Vaksin Varicella Rampung Produk Vaksin Varicella Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Suntingan Vaksin Varicella Pra-filled Attenutated Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted Vaksin PFS for Chicken Pox Live PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live Selesai Produk Vaksin Varicella Live Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated Vaksin Chicken Pox Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam 

Final Bulk

Vaksin Varicella Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa Vaksin Varicella Live Gedhe Vaksin Varicella Lyophilized Gedhe Vaksin Varicella Gedhe Vaksin Varicella Live Attenutated Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Vaksin Chicken Pox Gedhe Vaksin Chicken Pox Vaksin Chicken Pox Bulk Live Vaksin Chicken Chicken Buluh Lyophilized Vaksin Pakan Ayam Cacat Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live Gedhe Vaksin Chicken Pox Live Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized Gedhe Vaksin Chicken Pox 

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Rampung Produk

Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use Vaksin Rabies Kanggo Manungsa Rabies Vaccine (Vero Cell) Rampungé Produk Vaksin Rabies Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa 

Final Bulk

Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah Sebagean Vaksin Rabies Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell) Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized 

Products Keywords

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier