http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Kategori produk dari Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , kami produsen khusus dari Cina, Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Digunakna kanggo nyegah rabies pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Marang Rabies Virus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Rampung Produk

Liyane

Final Bulk

China Vaksin Rabies Kanggo Manungsa Supplier

  Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng minangka perusahaan pisanan kanggo ngembangake lan ngaplikasi teknologi bioreaktor mikrokarrier sing dikembangaké kanggo ngasilake vaksin rabies kanggo panggunaan manungsa.

   Rabies Vaccine

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier