http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah.

ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4 nganti 6 taun. ACIP uga nyaranake vaksinasi "catch-up" karo dosis kapindho kanggo kabeh remaja lan wong diwasa sing uga ora kejawab dosis kapindho. Kanggo bocah-bocah umur 12 sasi liwat 12 taun, interval minimal antara dosis 3 wulan; kanggo wong umur 13 taun lan luwih, interval minimal antara dosis yaiku 4 minggu.

Babagan rekomendasi kanggo dosis vaksin varicella kapindho, apa CDC menehi rekomendasi yen bocah-bocah sing nampa dosis vaksin varicella 10 taun kepungkur (nalika umure wis umur) njaluk dosis liyane saiki?

Ya. Rekomendasi saiki kanggo 2 dosis tanpa umur, kanggo sapa waé sing umur sekolah lan luwih lawas tanpa bukti kekebalan. Kanggo kabeh sing kakebalan varicella adhedhasar vaksinasi, 2 dosis vaksin varicella dianjurake.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier