http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella?

Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan maneh. Nanging, dosis vaksin zoster urip bisa diitung minangka dosis vaksin varicella. Yen kasalahan kanggo dosis pisanan, wong kudu nampa dosis vaksin varicella ing urutan sing padha.

Aku duwe pasien sing umur 62 taun lan migrasi menyang AS. Dheweke nampa dosis vaksin zoster urip 2 wulan kepungkur. Syarat imigrasi negara kasebut kudu nampa 2 dosis vaksin varicella. Apa dheweke butuh tambahan vaksin varicella?

Kanggo nemokake syarat imigrasi, dosis vaksin zoster urip kasebut minangka dosis pertama saka vaksin vaksin. Sampeyan kudu menehi vaksin vaksin vaksin saiki amarga wis luwih saka 4 minggu wiwit dosis vaksin zoster urip. Dosis vaksin varicella bisa uga ora dibutuhake, nanging ora bakal mbebayani lan bakal ngidini pasien supaya bisa ketemu karo peraturan. Elinga yèn vaksin sing ditampa kasebut minangka vaksin zombi rekombinan (Shingrix, GlaxoSmithKline), ora kasebut minangka vaksin varises pisanan.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier