http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella?

Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat shingles minangka bukti sing bisa ditampa saka kakebalan kanggo varicella. Miturut ACIP, bukti sing bisa ditampa saka kekuwatan varicella ing personil kesehatan kalebu (1) dokumentasi 2 dosis vaksin varicella diwenehi paling ora 28 dina loro, (54284806,2) riwayat varicella utawa herpes zoster adhedhasar diagnosis dokter, (54284807,3 ) bukti bukti kakebalan, utawa (4) konfirmasi laboratorium penyakit.

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella?


Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan maneh. Nanging, dosis vaksin zoster urip bisa diitung minangka dosis vaksin varicella. Yen kasalahan kanggo dosis pisanan, wong kudu nampa dosis vaksin varicella ing urutan sing padha.
Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier