http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Sing Perlu Vaksin Chickenpox

Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro

  • Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi
  • Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun

Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise dosis pisanan.

Wong sing umur 13 taun utawa luwih sing durung tau kena cacar air utawa sing nampa vaksin cacar air kudu loro dosis paling sethithik 28 dina.

Vaksinasi cacar sangat penting kanggo-

  • Profesional kesehatan
  • Wong sing ngurus utawa ngubengi wong liya kanthi sistem kekebalan awak
  • Guru
  • Buruh bocah
  • Warga lan staf ing omah-omah lan omah
  • Siswa sekolah
  • Wong tahanan lan staf lembaga sing bener
  • Personil militèr
  • Wanita sing ora ngandhut umur age-age
  • Anak remaja lan wong diwasa sing isih urip
  • Pelancong internasional

Kanggo mriksa yen sampeyan dilindungi saka cacar air, pirsani Kakebalan (Perlindungan) Terhadap Cacar .

Sawetara wong sing mbebayani sistem imun sing ora duwe kekebalan marang cacar banyu bisa dianggep minangka vaksinasi sawise ngomong karo dokter, kalebu wong-

  • karo infèksi HIV
  • karo kanker, nanging penyakit kasebut ing remisi
  • ing steroid dosis rendah utawa dhuwur

Kanggo informasi luwih lengkap babagan vaksinasi wong kanthi sistem kekebalan awak sing kurang, ndeleng Rekomendasi Vaksinasi kanggo Populasi Spesifik .

Uga, waca Njupuk divaksinasi Sawise sampeyan disedhiyakake kanggo Chickenpox .

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier