http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea pig budaya sel, lan pungkasanipun propagated ing manungsa diploid budaya sel.

Jepang ana ing antarane negara-negara pisanan kanggo nginfeksi cacar air. Vaksinasi rutin marang virus varicella zoster uga dilakoni ing Amerika Serikat , lan insiden cacar air wis nyuda sacara dramatis ana (saka 4 yuta kasus per taun ing jaman pra-vaksin nganti kira-kira 400.000 kasus per taun ing taun 2005). Ing Eropah, paling ora vaksinasi marang varicella, sanadyan vaksin wis entuk panampa sing luwih akeh. Australia, Kanada, lan negara-negara liyane wis ngusulake rékomendasi kanggo imunisasi rutin bocah-bocah lan wong dewasa sing rentan marang cacar.

Negara liya, kayata Britania Raya , wis ngarahake rekomendasi kanggo vaksin kasebut, contone, kanggo para buruh kasar sing duwe risiko ing paparan varicella. Ing UK, antibodi varicella diukur minangka bagéan saka tumindake perawatan pranatal, lan ing taun 2005 kabeh personil Layanan Kesehatan Nasional wis nemtokake kekebalan lan wis ditimunake yen non-kekebalan lan kontak langsung. Imunisasi berbasis populasi marang varicella ora dipraktekke ing UK.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier