http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis kacarita ing pasien kanthi sistem kekebalan awak sing kurang, nanging ora ana sing mati.

Sastra kasebut ngemot saperangan laporan reaksi salabetipun vaksin varises, kalebu zoster-strain zoster ing bocah-bocah lan wong diwasa. Rata-rata 2,350 laporan saben taun saka acara saleh sing kedadeyan sawise sawetara vaksin varises diterbitake, adhedhasar 20,004 kasus sing dilapurake ing basis data Sistem Pembuwakan Penyebab Adverse Event (VAERS) saka Mei 1995 nganti Desember 2003; Nanging, iki kalebu kabeh efek sing saleh, ora perduli vaksin kasebut.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier