http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang paru-paru (utamane ing bocah-bocah imunokompromis sing divaksinasi sacara inaktif) uga anafilaksis .

Efek sampingan bisa nyebabake abang, kekuwatan , lan soreness ing situs injeksi, uga demam . Sawetara wong bisa ngalami ruam sing entheng, sing biasane katon ana ing situs injeksi.

Ana risiko jangka pendek ngembangake herpes zoster (shingles) vaksinasi kasebut. Nanging, risiko iki kurang saka risiko amarga infèksi alami sing nyebabake cacar air. Paling kasus sing kacarita wis entheng lan ora ana hubungane karo komplikasi serius.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier