http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis steroid sing dhuwur , wong nampa perawatan kanggo kanker nganggo sinar x utawa kemoterapi , uga wong sing wis nampa produk getih utawa transfusi sajrone limang sasi kepungkur. Bisa uga migunani kanggo wong sing kena infeksi HIV sing nduweni jumlah getih apik lan nampa perawatan sing cocok.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier