http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang kedadeyan sakabèhé saka 3,2-4,2 / 1000 wong-taun.

Kasus shingles dewasa bisa nambah sawise introduksi vaksin varicella, nanging bukti ora jelas. Nalika riset nggunakake modhèl komputer wis cenderung ndhukung hipotesis yèn program vaksinasi bakal ningkataké insidén zoster ing wektu sing cendhak, bukti-bukti saka studi epidemiologi dicampur, lan paningkatan zine ing zoster ing sawetara studi ora ana hubungane karo program vaksinasi, minangka kedadeyan mundhak sadurunge program vaksin varicella diwiwiti.

Babagan herpes zoster, US Centers for Disease Control nyebutake: "Vaksin cacar (Vaksin) ngandhut vaksin sing nyebabake VZV, sing nyebabake infèksi laten (dormant). VZV bisa ngaktifake reaksi vaksin ing urip lan nyebabake shingles. saka vaksin VZV sawise vaksinasi cacar banyu luwih murah tinimbang nyuda shingles sawise infèksi alami karo VZV jinis liar. "

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier