http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000- 18.000), lan 100-150 kematian saben taun. Sanajan bocah-bocah paling akeh sing kejiret, mayoritas kematian (kanthi 80%) kalebu ing antarane wong diwasa.

Sajrone 2003 lan setengah taun 2004, US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nglapurake wolung tilar donya saka varicella, sing enem yaiku bocah utawa remaja. Pati lan rumah sakit kasebut wis ditolak sacara substansial ing AS amarga vaksinasi, sanajan tingkat infeksi shingles wis tambah nalika wong diwasa kurang nduweni anak sing kena infeksi (sing bakal mbantu nglindhungi shingles). Sepuluh taun sawise vaksin dianjurake ing AS, CDC nglapurake minangka nyebabake cacah 90% ing kasus cacar air, sing diakoni rumah sakit sing ana hubungane karo varicella kanthi 71% lan kematian cacar 97% ing antarane 20 taun.

Vaksin sing kurang efektif ing antarane pasien berisiko dhuwur, uga luwih mbebayani amarga virus kasebut ngandhut virus urip. Ing panlitén sing dilakoni ing bocah-bocah kanthi sistem kekebalan kacepetan , 30% wis ilang antibodi sawise limang taun, lan 8% wis nangkep cacar air ing periode limang taun.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier