http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun ing Amerika Serikat, luwih saka 90% wong-wong immunokompeten sing divaksinasi minangka anak-anak isih kajaga saka varicella. " Nanging, amarga mung siji saka limang anak Jepang sing divaksinasi, paparan vaksin iki kanggo bocah sing cacar banyu alamiah nyurung sistem kekebalan vaksin. Ing Amerika Serikat, ing ngendi vaksinasi varicella universal wis dipraktikake, mayoritas bocah ora nampi ningkatake eksogen (njaba), saengga, kekebalan sel sing dimediasi sel marang VZV (virus varicella zoster) wanes-mbutuhake vaksinasi cacar air. Minangka wektu terus, boosters bisa uga perlu. Wong sing kena virus sawise vaksin cenderung ngalami kasus cacar cacar.

Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier