http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Durasi long-term perlindungan saka vaksin varicella ora dingerteni, nanging saiki ana wong sing divaksinasi rong puluh taun kepungkur tanpa bukti kekebalan waning, dene wong liya wis dadi cacat ing enem taun. Pengetesan durasi kekebalan sing rumit ing lingkungan ing ngendi penyakit alami isih umum, sing biasane nyebabake overestimation efektifitas.

Cacar "alam bébas" cacar banyu minangka bocah wis dianggep umum kanggo ngakibatake kekebalan dina rata-rata. Pancen, wong tuwa wis sengaja nyediakake iki ing jaman kepungkur kanthi " partai pox ". Sacara historis, paparan wong diwasa kanggo bocah-bocah sing nyusup ningkatake kekebalan awak, nyuda resiko shingles. CDC lan organisasi nasional sing cocog kanthi ati-ati ngetepi tingkat gagal sing mungkin dhuwur dibandhingake karo vaksin modern-wabah cacar cacah gedhe ing sekolah-sekolah sing dibutuhake kanggo bocah-bocah sing divaksinasi.

Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier