http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Vaksin varisella yaiku 70% nganti 90% efektif kanggo nyegah varicella lan luwih saka 95% efektif kanggo nyegah varicella abot. Evaluasi lanjutan wis ditindakake ing Amerika Serikat saka anak-anak sing disusoni proteksi sing dicethakaké paling sethithik 11 taun. Uga, pasinaon dilakoni ing Jepang sing nuduhake proteksi paling sethithik 20 taun.

Wong sing ora nduweni perlindungan sing cukup nalika njaluk vaksin kasebut bisa ngalami kasus ringan nalika ditandhing karo wong sing kena cacad. Ing kasus kasebut, wong ora bisa menehi tandha yen penyakit. Iki wis dadi kasus bocah-bocah sing njaluk vaksin ing bocah-bocah cilik lan banjur kontak karo bocah-bocah cacar. Sawetara bocah kasebut bisa ngembangake cacar ringan sing uga dikenal minangka penyakit terobosan.

Vaksin liya, sing dikenal minangka vaksin zoster , mung minangka dosis sing luwih gedhe tinimbang-normal saka vaksin sing padha sing digunakake marang cacar air, lan digunakake ing wong tuwa sing luwih tua kanggo ngurangi resiko shingle (uga disebut herpes zoster) lan neuralgia postherpetic , sing disebabake dening virus padha.

388503295195126476


Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier