http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Paten

Pemrosesan paten ing proses pangembangan vaksin uga bisa dituduhake minangka kendala kanggo pangembangan vaksin anyar. Amarga perlindungan sing kuat ditampa liwat paten ing produk akhir, pangayoman inovasi babagan vaksin asring digawe liwat paten proses sing digunakake kanggo pangembangan vaksin anyar lan uga perlindungan saka rahasia . [58]

Miturut World Health Organization, penghalang paling gedhe kanggo produksi vaksin lokal ing negara kurang berkembang durung paten, nanging kebutuhan finansial, prasarana, lan tenaga ahli sing dibutuhake kanggo entri pasar. Vaksin minangka campuran komplèks senyawa biologis, lan ora kaya kasus obat-obatan, ora ana vaksin umum sing bener. Vaksin sing diprodhuksi dening fasilitas anyar kudu ngalami uji klinis lengkap kanggo safety lan khasiat sing padha karo sing diasilake dening prodhuksi asli. Kanggo vaksin sing paling akèh, proses spesifik wis dipatèni. Iki bisa dicegah dening cara manufaktur alternatif, nanging iki prasarana R & D sing dibutuhake lan tenaga kerja sing cocog. Ing kasus vaksin sawetara sing relatif anyar kayata vaksin papillomavirus manungsa, paten bisa nemtokake panyekat tambahan. [59]

Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier