http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Vaksin Varicella kanggo Ayam Pox Live

Vaksin Varicella kanggo Ayam Pox Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Yen individu sing divaksinasi ngalami penyakit kasebut divaksinasi ( infeksi panemon ), penyakit kasebut bisa dadi kurang virulen tinimbang korban sing ora ditampa.

Ing ngisor iki minangka pertimbangan penting ing efektifitas program vaksinasi: [ rujukan? ]

  1. ati-ati modeling kanggo ngantisipasi dampak sing kampanye imunisasi bakal duwe epidemiologi penyakit ing medium kanggo jangka panjang
  2. pengawasan sing terus dilakoni kanggo penyakit kasebut sasuwene perkenalan vaksin anyar
  3. pangopènan tarif imunisasi sing dhuwur, sanajan sawijining penyakit dadi langka.
  4. Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier