http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing ngendi panggonan dijupuk. Efek samping sing abot banget langka.

Sampeyan uga bisa kanggo wong sing wis divaksinasi kanggo cacar air kanggo berkembang cacar ing sawetara titik ing urip. Nalika kuwi, panyakit iki meh tansah entheng lan pemulihan luwih cepet tinimbang kanggo wong sing durung duwe tembakan. Luka uga ora bisa ngetutake pola crusting sing padha lan vesikel ora bisa ngalami cairan sajrone pasien sing divaksinasi ngembangake virus kasebut.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier