http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar donya lan luwih saka 11.000 rawat inap setahun saka cacar air.

Risiko komplikasi sing serius lan ngancam nyawa paling gedhe ing antarane bayi, wong tuwa, lan wong kanthi sistem kekebalan awak. Nanging sapa wae bisa ngalami komplikasi serius lan ora ana cara kanggo ngira sapa sing bakal.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier