http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Vaksin Chicken Pox

Vaksin Chicken Pox

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Subjek sing disuntik karo produk iki kudu diamati ing paling sethithik 30 menit ing titik kasebut. Epinephrine lan obat-obatan liyané kudu disiapake kanggo panggunaan darurat ing kasus reaksi alergi sing serius kedadeyan.

Transmisi virus vaksin mung dumadi ing kasus sing arang banget. Kabeh pasien sing bisa nyinaoni varicella, utamane pasien sing nandhang reaksi kulit rong utawa telung minggu sawise vaksinasi, supaya ora kena kontak karo pasien sing nandhang leukemia utawa sing lagi ngalami terapi kekesalan, utawa wanita ngandhut utamane ing telung wulan pertama ngandhut.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier