http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk


(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka disinfektan saka kulit.

(6) Yen ana kahanan sing ora normal, kayata botol kaca retak, label kluwarga kaca sing ora cetha utawa khasiat kebobrokan, kekeruhan sing kedadeyan sawise pembubaran, etc, injeksi ora bakal diwenehake.

(7) Vaksin prodhuk iki kudu diterbitake nalika mbukak vaksin vaksin; ing kahanan khusus, vaksin bisa diselehake ing 2-8 ℃, lan kudu digunakake ing 30 menit, vaksin remanen kudu dibuang.

(8) Wanita sing nduweni umur cilik bisa divaksinasi mung yen ngukur kontrasepsi sing wis dijupuk paling sethithik 3 wulan sawise vaksinasi kasebut.

(9) Ngatur vaksin sing dilemoni urip liyane kudu tetep sethithik sakwéné interval sawise vaksinasi karo vaksin prodhuk iki; Nanging, vaksin prodhuk iki bisa diterbitake bebarengan karo vaksin sing cacat, cacat, lan mumps.

(10) Pembekuan dilarang.



Penicillin Bottle Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier