http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Lumbung]

Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃.

[Paket C]

Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca.

1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo siji botol utawa siji sing disaring jarum suntik saka Sterile Water for Injection).

[Validity period] 36 wulan.

[Standar produksi] Pharmacopoeia Republik Rakyat China (2015 Volume III), lan Standard Registrasi produk.


Penicillin Bottle Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier