http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Efek samping sing ora apik]

1. Studi klinik domestik

(1) Ing uji coba klinis sing nglibataké 600 bayi lan bocah-bocah umur 1-12 taun sing diabunake dening prodhuk kasebut, reaksi sistemik utama yaiku demam kanthi tingkat total 12%, waca tabel 1, nalika reaksi sistemik umum batuk, diare , ruam, nangis, kelainan lan anorexia kedadeyan ing 1-5 umume kanthi tingkat 1-10%; Reaksi lokal utama yaiku pruritus, abang, bengkak lan nyeri kanthi tingkat kedadeyan 5,25%, mangga pirsani tabel 2.

Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier