http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Kenapa ACIP ngrampungake rekomendasi kanggo nambah vaksin vaksin kapindho kanggo kabeh bocah?

Ing sepuluh taun sadurunge lisensi vaksin ing taun 1995, ana penurunan sing signifikan ing penyakit varicella, uga owah-owahan ing varicella lan kematian. Sanajan regimen 1 dosis ngira 80% dadi 85% efektif, penyakit terobosan isih ana ing populasi sing banget divaksin. Regimen 2-dosis iki diadopsi ing taun 2006 kanggo ngurangi risiko penyakit ing antarane wong-wong sing divaksinasi sing angka-angka kasebut bakal nglumpukake wektu, sing bisa nyebabake penyakit varicella ing wayah sore nalika bisa luwih abot.

Apa bocah sing wis cacar sadurunge ulang tahun kapisan njaluk dosis pertama vaksin varicella ing umur 1 taun?

Yen bocah wis dikonfirmasi penyakit varicella utawa bukti laboratorium saka penyakit sadurunge, ora perlu kanggo divaksin tanpa umur ing infeksi. Yen ana sing sangsi menawa penyakit kasebut bener varicella, bocah kasebut kudu divaksinasi.


Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier