http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated

PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Bahan aktif: Live varicella-zoster virus (Oka strain): ora kurang saka 3,3 lgPFU (2000 PFU)

Bahan aktif: Trehalose, Albumin Manungsa, Natrium Glutamat, Sucrose, Glukosa, Carbamida,

Arginine.

Diluent: Sterile Water for Injection

[Indikasi Therapeutic]

Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan.

Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier