http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Fungsi lan panggunaan]

Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella.

[Spesifikasi]

Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi pelu. Vaksin sing dicithak ora ngemot kurang saka 3,3 lg PFU virus varicella-zoster urip lan digunakake kanggo siji subjek ing dosis siji.

Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier