http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing cocok.

Bahan aktif: Live varicella-zoster virus (Oka strain): ora kurang saka 3,3 lgPFU (2000 PFU)

Bahan aktif: Trehalose, Albumin Manungsa, Natrium Glutamat, Sucrose, Glukosa, Carbamida,

Arginine.

Diluent: Sterile Water for Injection

Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier