http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live

Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Reaksi salabetipun C ommon:

(1) Biasane ing 24 jam sawise vaksinasi, rasa nyeri lan hafalgesia dumadi ing lokasi injeksi, ing kasus-kasus kasebut, bakal ilang kanthi otomatis.

(2) Biasane ing 1-2 minggu sawise vaksinasi, reaksi demam temporal bisa kedadeyan, biasane entheng, lan bisa ditarik kanthi otomatis sawise suwene 1-2 dina tanpa perawatan, pasien perlu ngaso yen perlu lan luwih akeh banyu, saka infeksi sekunder; kanggo demam panas utawa demam luwih saka 48 jam, bisa diobati kanthi cara fisik utawa obat.

(3) Rash: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, rashes cilik bisa kedadeyan, ing kasus kasebut

Pengobatan gejala bisa diwenehi kanthi tepat, lan durasi bakal kurang saka 2 dina.

Reaksi sing arang banget langka:

(1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi.

(2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1 jam sawise vaksinasi. Injeksi epinefrin dan langkah-langkah darurat liyane bakal ditindakake minangka perawatan ing wektu sing tepat.

(3) purpura alergi: nalika reaksi purpura alergi kedadeyan, sampeyan kudu ndeleng steroid ing wektu sing tepat lan korteks bakal dianjurake minangka perawatan anti-alergi, yen ora diobati kanthi tepat utawa pas wektune, nephritis purpura bisa let ono bebarengan.



Pre-filled

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier