http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit kronis akut; demam lan panyakit kekebalan lanjut; Aja nggunakake salisilat sajrone wektu 6 minggu sakwise vaksinasi produk iki.

Pre-filled Syringe of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier