http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Tindakan khusus]

(1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi.

(2) Subjek sing disuntik karo produk iki kudu diamati sakurang-kurang 30 menit ing titik kasebut. Epinephrine lan obat-obatan liyané kudu disiapake kanggo panggunaan darurat ing kasus reaksi alergi sing serius kedadeyan.

(3) Transmisi virus vaksin mung ana ing kasus arang banget. Kabeh pasien sing bisa nyinaoni varicella, utamane pasien sing nandhang reaksi kulit rong utawa telung minggu sawise vaksinasi, supaya ora kena kontak karo pasien sing nandhang leukemia utawa sing lagi ngalami terapi kekesalan, utawa wanita ngandhut utamane ing telung wulan pertama ngandhut.

(4) Ngatur subcutaneously, ora intradermally lan ora tau, ing kahanan apa wae, intravena.

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka disinfektan saka kulit.

(6) Yen ana kahanan sing ora normal, kayata botol kaca retak, label kluwarga kaca sing ora cetha utawa khasiat kebobrokan, kekeruhan sing kedadeyan sawise pembubaran, etc, injeksi ora bakal diwenehake.

(7) Vaksin prodhuk iki kudu diterbitake nalika mbukak vaksin vaksin; ing kahanan khusus, vaksin bisa diselehake ing 2-8 ℃, lan kudu digunakake ing 30 menit, vaksin remanen kudu dibuang.

(8) Wanita sing nduweni umur cilik bisa divaksinasi mung yen ngukur kontrasepsi sing wis dijupuk paling sethithik 3 wulan sawise vaksinasi kasebut.

(9) Ngatur vaksin sing dilemoni urip liyane kudu tetep sethithik sakwéné interval sawise vaksinasi karo vaksin prodhuk iki; Nanging, vaksin prodhuk iki bisa diterbitake bebarengan karo vaksin sing cacat, cacat, lan mumps.

(10) Pembekuan dilarang.



Pre-filled


Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier