http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Prosès imun lan dosis]

(1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval.

(2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin lyophilized. Guncang uga kanggo mesthekake pembubaran lengkap pelet kanggo nggunakake lan transfer kabeh liku bali menyang syringe.

(3) Gunakake suspensi 0.5 ml kanggo injeksi subkutan ing area deltoid lengen ndhuwur.

Miturut data epidemi lan literatur riset klinis ing omah lan ing luar negeri, Panguwasa Kesehatan ing tingkat provinsi utawa ing nduwur bisa nggawe imunisasi pendanaan siji-dosis kanggo wong sing umure sangisoré 12 taun adhedhasar pengawasan epidemi lokal yen perlu.

Pre-filled

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier