http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

[Indikasi Therapeutic]

Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan.

[Fungsi lan panggunaan]

Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella.

Pre-filled

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier