http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk > Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Additional Info

Transportasi: Air

Port: Beijing,Shanghai

Deskripsi Produk

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia

[ Jeneng tamba ]

Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

[ Sunting ]

Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora aktif. Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening β-propiolactone, lan diresiki nganggo kromatografi kolom sadurunge penambahan stabilizer cocok kanggo nggawe vaksin kasebut. Iku cairan sing rada putih, cair lan bisa ngemot thimerosal minangka pengawet.

[Eligibles]

Yen wong digigit utawa digoreng dening asu utawa asu ternak liyane, sanajan ora ana umur utawa jinis, wounds bakal dibersih langsung (Geser lara maneh kanthi banyu sing resik utawa banyu sabun, banjur ajeg tincture iodine utawa etanol bola-bali menyang wounds), lan wong sing ditrapake bakal disuntik karo vaksin miturut jadwal postexposure sanalika bisa. Wong sing beresiko ngubungi virus rabies (kayata veterinari, peternak, pekerja kehutanan, buruh ing jagal lan staf ing laboratorium rabies) bakal diwangsulake sawise jadwal imunisasi sing wis ditrapake.

[ Tindakan lan sampeyan ]

Produk kasebut bisa ngedhunake kekebalan marang virus rabies ing pandhelikan kasebut imunisasi. Iki digunakake kanggo nyegah rabies.

[Spesifikasi s ]

1.0 ml saben vial. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora kurang saka 2,5 IU.

[Administration lan d osage]

(1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak.

(2) Jadwal imunisasi post kadosta:

Biasane siji dosis vaksin bakal ditindakake ing wong sing dilebokake ing dina 0 (dina pisanan yaiku dina sing paling anyar), 3 (dina kaping papat, kanthi analogi wiwit saiki), 7, 14, lan 28, kanthi sithik, lima dosis total. Anak-anak bakal dianggep kanthi cara sing padha. Dianjurake kanggo nggolok dosis vaksin sing kapisan kanggo njaga salah sawijining kahanan ing ngisor iki:

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies.

② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency.

③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria).

④ Para lansia utawa pasien kanthi penyakit kronis.

⑤ Pangopènan vaksin rabies bisa kasedhiya kanggo wong sing disepelekake 48 jam utawa luwih suwe sawis.

Pengobatan postexposure kudu gumantung marang klasifikasi severity ing ngisor iki:

Kategori I: Kewan sing dijupuk, didilat dening kewan ing kulit tanpa utuh-Ora bisa ngobati utawa mbusak vaksin.

Kategori II: Sing digigit utawa digoreng ing kulit ing kulit nanging tanpa getihen; utawa didilat ing kulit kanthi ngilangi-vaksin bakal ditindakake sakwise jadwal imunisasi postexposure.

Kategori III: Wong sing kena lara siji utawa kaping pirang-pirang ing kulit kanthi ngobati utawa nggresula kanthi getihen utawa membran mukus sing kena kontaminasi dening lambung sing dicekak utawa dikonfirmasi, wong sing kena pranata bakal diobati kanthi langsung karo vaksin rabies lan rabies antiserum (40 IU / kg ) utawa immunoglobulin rabies (20 IU / kg) miturut jadwal postexposure. Yen anatomis layak, injeksi infiltrasi rabies antiserum utawa immunoglobulin sing isih bakal dilakoni sakwijine tatu; liyane, yen ana, bakal disuntikake intramuskular.

(3) Jadwal imunisasi sadurungé: Total telu nembak ing dina 0, 7, lan 28.

(4) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé:

① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan rabies sing dicritani.

② Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké sadurungé setaun: Nindakake jadwal imunisasi lengkap maneh yen digitik dening kewan rabies sing dicritani.

③ Jadwal imunisasi lengkap postexposure ditindakake ing 3 taun kepungkur, lan diterusake dening penggemar: Siji dosis vaksin bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digigit dening kewan rabies sing dicekak.

④ Jadwal lan imunisasi imunisasi lengkap lan luwih cepet dilakokaké luwih saka telung taun kepungkur: Jadwal imunisasi lengkap postexposure bakal dileksanakake yen digebuki kewan rabies sing dicritani.

[R eactions Salabetipun]

Sawise inokulasi, reaksi lokal utawa sistematis sing entheng bisa kedadeyan, sing bisa ngilangi spontane. Kadhangkala rashes bisa katon. Yen ana reaksi sing saleh, kayata reaksi anafilaksis langsung, edema angioneurotik utawa urtikaria, perawatan simtomatik dianjurake.

[Contraindications]

(1) Amarga rabies minangka penyakit mematikan, ora ana contraindication kanggo imunisasi postexposure.

(2) Kanggo imunisasi sing wis ditrapake, ora dianjurake kanggo ngimunake individu sing layak karo demam, penyakit akut, penyakit kronis sing abot, penyakit sistematis saraf lan penyakit alergi utawa riwayat reaksi alergi marang antibiotik lan / utawa produk biologi. Dianjurake kanggo nundhuake vaksin kanggo wanita nalika ngandhut utawa nyusu, yen layak.

[Precaution]

(1) Aja nggunakake vaksin yen wadhah nuduhake kelainan, kayata crack, label ora bisa dibayangke, lan perkara manca.

(2) Ombenan alkohol, tèh sing kuwat, panganan sing nyenengake lan ngleksanani sing abot kudu nyingkiri sawisé injeksi vaksin kasebut.

(3) Injeksi vaksin ing wilayah gluteal dilarang. Aja nyuntik vaksin intravascularly.

(4) Pembekuan vaksin kasebut banget dilarang.

(5) Nggunakake vaksin sadurunge tanggal kadaluwarsa ditandhani ing label vial utawa label kothak.

[Lumbung]

Nyimpen lan ngirim barang ing 2-8 derajat Celcius, dilindhungi saka cahya.

[Packag e ]

Bahan kemasan sing langsung nyedhiyakake produk iki yaiku 2 ml vial digawe saka kaca borosilikat.

5 botol / dosis manungsa × 1 dosis manungsa / kotak

[Validity p eriod] 12 wulan



Rabies Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier