http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Rampung Produk

Rampung Produk

Kategori produk dari Rampung Produk , kami produsen khusus dari Cina, Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Live Chicken Biotechnology R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000-...
Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun...
Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Durasi long-term perlindungan saka vaksin varicella ora dingerteni, nanging saiki ana wong sing divaksinasi rong puluh taun kepungkur tanpa bukti kekebalan waning, dene wong liya wis dadi cacat ing enem taun. Pengetesan durasi kekebalan sing rumit...
Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Model No.: 0.5ml/vial

Vaksin varisella yaiku 70% nganti 90% efektif kanggo nyegah varicella lan luwih saka 95% efektif kanggo nyegah varicella abot. Evaluasi lanjutan wis ditindakake ing Amerika Serikat saka anak-anak sing disusoni proteksi sing dicethakaké paling...
Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Vaksin Varicella (Chickenpox) Apa Sampeyan Perlu Ngerti Apa sampeyan divaksinasi? Varicella (uga disebut chickenpox) iku penyakit virus banget nular. Iki disebabake dening virus varicella zoster. Chickenpox biasane entheng, nanging bisa serius ing...
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Vaksin Chicken Pood Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Produksi Loro buruh nggawe bukaan ing endhog pitik minangka persiapan kanggo produksi vaksin campak. Produksi vaksin duwe sawetara tahapan. Kaping pisanan, antigen dhewe digawe. Virus sing dituwuh ing sel-sel primer kayata endhog pitik (umpamane,...
Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Paten Pemrosesan paten ing proses pangembangan vaksin uga bisa dituduhake minangka kendala kanggo pangembangan vaksin anyar. Amarga perlindungan sing kuat ditampa liwat paten ing produk akhir, pangayoman inovasi babagan vaksin asring digawe liwat...
Vaksin Chicken Chicken Attenuated
Sadurungé introduksi vaksinasi kanthi materi saka kasus cowpox (imunisasi heterotipik), cacar bisa dicegah kanthi inokulasi virus cacar, sing sabanjure diarani variolasi kanggo mbedakake saka vaksinasi cacar . Ing wiwitan babagan praktik Inokulasi...
Vaksin Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Vaksin uga ngandhut pengawet kanggo nyegah kontaminasi karo bakteri utawa jamur . Nganti taun-taun pungkasan, thimerosal pengawet digunakake ing pirang-pirang vaksin sing ora ngandhut virus urip. Ing taun 2005, vaksin bocah cilik ing AS sing ngemot...
China Rampung Produk Supplier
Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan kasebut ningkatake keamanan lan kualitas vaksin, lan ngedegake BCHT minangka posisi utama ing vaksin varicella. Kita duwe rong paket sing beda, botol penisilin lan jarum sing wis diisi. Lan wis diekspor menyang negara liya, kayata India, Filipina.
Penicillin BottlePre-filled
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier