http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk > Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Deskripsi Produk

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi.

Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene. Dosis tambahan ora biasane dibutuhake kajaba sing ana ing resiko dhuwur banget. Sawisé ngatur dosis, sawijining panelitèn sing nemokake 97% wong sing nduwèni kekuwatan tahan bisa nuduhaké tingkat protèktif antibodi netralisasi ing umur 10 taun.

Saliyane perkembangan kasebut, vaksin sel embrio sing wis dimurnikan sing luwih anyar lan murah, lan vaksin rabies sel Viper wis diresiki saiki kasedhiya. Vaksin sel rabies sel Viper sing wis diresiki nggunakake virus Wistar sing dilemoni virus rabies, lan nggunakake garis sel Vero minangka tuan rumah.

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier