http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk > Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Deskripsi Produk

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies.

② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency.

③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria).

④ Para lansia utawa pasien kanthi penyakit kronis.

⑤ Pangopènan vaksin rabies bisa kasedhiya kanggo wong sing disepelekake 48 jam utawa luwih suwe sawis.

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier