http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk > Rampungé Produk Vaksin Rabies

Rampungé Produk Vaksin Rabies

Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Deskripsi Produk
[Administration lan d osage]

(1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak.

(2) Jadwal imunisasi post kadosta:

Biasane siji dosis vaksin bakal ditindakake ing wong sing dilebokake ing dina 0 (dina pisanan yaiku dina sing paling anyar), 3 (dina kaping papat, kanthi analogi wiwit saiki), 7, 14, lan 28, kanthi sithik, lima dosis total. Anak-anak bakal dianggep kanthi cara sing padha. Dianjurake kanggo nggolok dosis vaksin sing kapisan kanggo njaga salah sawijining kahanan ing ngisor iki:

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier