http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk > Rabies Vaccine (Vero Cell)

Rabies Vaccine (Vero Cell)

Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Deskripsi Produk
[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies.
[Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora kurang saka 2,5 IU.
Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier