http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Dhasar Info

Model No.: 1ml/vial

Deskripsi Produk
[ Deskripsi ] Vaksin iku minangka cairan sing digawe saka virus rabies tetep sing ora aktif (aGV). Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening β-propiolactone, lan dimurnèkaké kanthi kolom kromatografi sadurunge penambahan stabiliser cocok kanggo nggawe vaksin kasebut. Iku cairan sing rada putih, cair lan bisa ngemot thimerosal minangka pengawet.
Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier