http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Rampung Produk

Rampung Produk

Kategori produk dari Rampung Produk , kami produsen khusus dari Cina, Rabies Vaccine , Vaksin Rabies Beku-Beku pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Vaksin Rabies Mild R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Rampungé Produk Vaksin Rabies

Model No.: 1ml/vial

[Administration lan d osage] (1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak. (2) Jadwal imunisasi post kadosta: Biasane...
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

[ Deskripsi ] Vaksin iku minangka cairan sing digawe saka virus rabies tetep sing ora aktif (aGV). Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
China Rampung Produk Supplier

Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use


Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan stabilitas sing cukup lan nduweni efek sing bisa ditandingake karo formulasi lyophilized.

Rabies Vaccine


Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier