http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké marang wong-wong sing ora kekebalan jroning limang dina paparan cacar air, bisa nyegah kasus sing paling umum. Vaksinasi bagean gedhe saka populasi uga nglindhungi wong sing ora divaksinasi. Iki diwenehi dening injeksi ing kulit .

The World Health Organization (WHO) ngajak vaksinasi tumindake mung menawa negara bisa tetep luwih saka 80% saka wong divaksinasi. Yen mung 20% ​​nganti 80% wong sing divaksinasi, mungkin wong luwih akeh penyakit kasebut bakal kelakon ing umur sing luwih tuwa lan asil sakabèhé bisa dadi luwih gedhe. Salah siji utawa loro dosis vaksin dianjurake. Ing Amerika Serikat, rong dosis dianjurake wiwit ing umur rolas nganti limalas sasi. Ing taun 2012 negara-negara paling Eropah nyaranake kabeh bocah utawa mung sing duwe risiko dhuwur, nanging ora kabeh negara nyedhiyakake vaksin amarga biaya.

Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier