http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun.

Cacar banyu minangka penyakit banget nular sing disebabake dening virus varicella-zoster (VZV). Iki nyebabake ruam, gatal, kelelahan, lan mriyang kaya blister. Ruam katon pisanan ing weteng, bali lan ngadhepi lan bisa nyebar liwat kabeh awak sing nyebabake antarane 250 lan 500 lara gatal. Cacar banyu bisa dadi serius, utamane ing bayi, wong diwasa, lan wong kanthi sistem kekebalan awak. Cara paling apik kanggo nyegah cacar banyu yaiku kanggo njaluk vaksin cacar.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier