http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Chicken Pox

Gedhe Vaksin Chicken Pox

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Loro dosis vaksin kira-kira 90% efektif kanggo nyegah cacar. Nalika sampeyan divaksinasi, sampeyan nglindhungi dhewe lan wong liya ing masyarakat sampeyan. Iki penting banget kanggo wong sing ora bisa divaksinasi, kayata sing nganggo sistem kekebalan awak utawa wanita sing ngandhut.

Sawetara wong sing divaksinasi marang cacar banyu bisa uga kena penyakit kasebut. Nanging, biasane luwih asor karo lepuh kurang lan demam utawa kurang. Dhiskusi karo ahli kesehatan yen sampeyan duwe pitakonan babagan vaksin cacar.

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier