http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized

Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Apa aku kudu?

  • Yen sampeyan mikir iku reaksi alergi abot utawa darurat liyane sing bisa ngenteni, nelpon 9-1-1 lan menyang rumah sakit paling cedhak. Yen ora, hubungi panyedhiya kesehatan.

    Banjur, reaksi kasebut kudu dilaporake menyang Sistem Reporting Adverse Event Adverse (VAERS) ..

VAERS ora menehi saran medis.

Cacar banyu minangka penyakit banget nular sing disebabake dening virus varicella-zoster (VZV). Iki nyebabake ruam, gatal, kelelahan, lan mriyang kaya blister. Chickenpox biasane digunakake ing Amerika Serikat. Saben taun, cacar ginjal nyebabake sekitar 4 yuta kasus, sekitar 10.600 rawat inap lan 100 nganti 150 tilar anak.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier