http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Chicken Pox Live

Gedhe Vaksin Chicken Pox Live

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Apa yen ana masalah serius?

Apa sing kudu aku goleki?

  • Goleki apa wae sing disaranake, kayata pratandha reaksi alergi abot , demam dhuwur, utawa prilaku ora biasa.

    Tanda-tanda reaksi alergi abot bisa nyakup hives, swelling saka tenggorokan lan tenggorokan, susah ambegan, denyut jantung cepet, pusing, lan kelemahane. Iki bakal biasane diwiwiti sawetara menit nganti sawetara jam sawise vaksinasi.

  • Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier