http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki:

  • Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen sampeyan aran lingsem utawa duwe owah-owahan sesanti utawa muni ing kuping.
  • Ana sawetara wong sing nyandhang pain sing bisa luwih abot lan luwih tahan tinimbang nyeri rutin sing bisa ngetutake injeksi. Iki kedadeyan banget.
  • Sembarang pengobatan bisa nyebabake reaksi alergi abot. Reaksi kaya vaksin iki kira-kira kira-kira 1 yuta dosis, lan bakal kedadeyan ing sawetara menit nganti sawetara jam sawise vaksinasi.

Minangka obat apa wae, ana kemungkinan vaksin sing nyebabake cilaka utawa pati.

Keamanan vaksin tansah dipantau

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier