http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu:

  • Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang
  • Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis)
  • Rash kabeh awak

Sapa sing ngalami ruam sawise vaksinasi cacar banyu bisa nyebar virus vaksin varicella menyang wong sing ora dilindhungi. Sanajan kedadeyan iki arang banget, sapa sing kena tipu kuwi kudu tetep adoh saka wong-wong sing nganggo sistem kekebalan awak sing kurang sehat lan bayi sing ora ditampa nganti rusak. Hubungi panyedhiya kesehatan kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier