http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Resiko saka reaksi vaksin

Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa.

Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk vaksin cacar banyu ora duwe masalah karo iku.

Sawise vaksinasi cacar, wong bisa ngalami:

Acara cilik:

  • Sakit lengen saka injeksi
  • Mriyang
  • Redness utawa ruam ing situs injeksi

Yen acara kasebut kedadeyan, biasane diwiwiti ing 2 minggu sawisé ditembak. Padha kurang kerep ilang sawise dosis kapindho.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier