http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk
  • Nduweni tiyang sepah, sadulur, utawa adhine kanthi sajarah masalah sistem kekebalan.
  • Ngirim salicylates (kayata obat aspirin). Wong kudu ora nggunakake salicylates kanggo 6 minggu sawise njupuk vaksin varicella.
  • Wis bubar wis transfusi getih utawa nampa produk getih liyane. Sampeyan bisa uga disaranake kanggo nunda vaksinasi cacar kanggo 3 wulan utawa luwih.
  • Nduweni tuberkulosis.
  • Nduweni vaksin liyane ing minggu kepungkur. Urip vaksin sing diwenehake kanthi cedhak bebarengan uga ora bisa uga.

  • Ora apik. Penyakit sing sithik, kayata kadhemen, biasane ora ana alasan kanggo nundha vaksinasi. Sapa sing nyedhaki utawa nandhang gerah mesthine ngenteni. Dokter sampeyan bisa menehi saran.
  • Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier